24 UUR SERVICEGERICHT DAGELIJKSE BOEKINGEN

Activiteiten in Rotterdam

Photo by Skitterphoto from Pexels

Wat kan ik doen in Rotterdam?

Rotterdam een mooie havenstad met tweede grootste aantal inwoners na Amsterdam. De havengebied van Rotterdam is ruim 40 kilometer en is hierdoor grootste van Europa. De stad is tijdens tweede wereldoorlog hevig gebombardeerd en bestaat hierdoor vrijwel uit nieuwe gebouwen. Er zijn vele activiteiten wat u kunt doen in deze mooie stad, wij hebben de bekende activiteiten hieronder neergezet.

Erasmusbrug

Erasmusbrug is een opvallend mooie brug over de nieuwe maas. De brug heeft een lengte van 284 meter en een hoogte van 139 meter. De afstand tussen Rotterdam Centraal en erasmusbrug is 2.5 km, lopend ongeveer 30 minuten. Neem lekker wat warms mee als je in de winter gaat bezoeken en kouds in de zomer en loop over de brug geniet van het uitzicht en maak leuke foto's.

Euromast

De Euromast is een toren in Rotterdam. De toren is ruim 185 meter hoog. Op de top van de toren bevindt er een restaurant, waarbij er van het ultieme uitzicht genoten kan worden. Is de hoogte nog niet genoeg, dan kan je met de Euroscoop (draaiend lift op de top) nog beter genieten van deze mooie uitzicht.

Splash tour

Dit is een tour om met de bus goed te verkennen. Opvallend aan deze busrit is dat hij tijdens de rit nog even een duik neemt in de Maas. Genot van combinatie tussen een boot en bus, de rit duurt 60 minuten.


Heeft u een taxi nodig tussen Rotterdam en Schiphol?

Waarom Booktaxischiphol?

Booktaxischiphol vervoert mensen vanuit verschillende steden naar Schiphol Airport. Van Rotterdam naar Schiphol is een van de steden waar we veel bestellingen ontvangen. De reistijd van Amsterdam naar Schiphol is gemiddeld een uur. Als stad als Rotterdam is het natuurlijk niet eenvoudig om de trein te nemen naar het vliegveld. Bij ons kunt u eenvoudig en snel een taxi boeken om de luchthaven te bereiken.

Hoelang is de reistijd?

De reistijd van Rotterdam naar Schiphol is afhankelijk van aantal factoren. Het is afhankelijk in welke locatie uw hotel bevindt, of er wegwerkzaamheden zijn en de tijdstip van uw reis. Gemiddelde reistijd zeggen wij uit onze ervaring dat dit rond een uur is.

Waar moet ik op letten als ik naar Schiphol reis vanuit Rotterdam?

Gedurende de week is er op bepaalde tijdstippen drukker dan normaal. Dat is de spitstijd 's ochtends tussen 07:00 en 10:00 en vervolgens de avondspits tussen 16:00 en 18:00 uur.