24 UUR SERVICEGERICHT DAGELIJKSE BOEKINGEN

Over ons

Mede oprichter en programmeur

Ik ben Ercan, geboren in Amsterdam met een vader die inmiddels al 20 jaar in de taxibranche zit. Toen ik 20 jaar was ben ik met mijn studie accountancy gestopt en heb ik voor 3 jaar voltijd taxi gereden. Ik probeerde altijd met mijn klanten mee te denken, door mezelf in de situatie van mijn klant te plaatsen.

Studie informatica

Na 3 jaar heb ik besloten om een taxiwebsite te laten ontwikkelen. Vervolgens heb ik steeds meer interesse gekregen in computers en programmeren. Daarna heb ik besloten om de opleiding informatica te gaan volgen. Daar heb ik me gespecialiseerd in verschillende programmeertalen zoals, C#, Java, Swift en Kotlin.

"Website of app maken is meer dan alleen goed programmeren"

Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd dat een website of een app maken niet alleen bestaat uit goed programmeren, maar ook bestaat uit een heldere design door een juiste onderzoek uit te voeren naar je gebruiker. Dit noemen ze in IT-termen ook wel "user centered design". Steeds vaker zie je verschillende websites tevoorschijn komen die met paar klikken in elkaar zijn gezet. Ik geloof vanuit de kennis wat ik heb opgedaan, dat het erg belangrijk is om goed onderzoek te doen naar je klanten. Gelukkig heb ik tijdens mijn taxiwerkzaamheden geleerd en leer ik nog steeds om onze klanten steeds beter te begrijpen.

"We zijn er nog niet, maar we zijn goed onderweg"

Een website of een app maken is continue luisteren naar je klanten en juiste doelen stellen. Wij van Booktaxischiphol zijn er nog niet, dag in dag uit zijn we bezig om nieuwe idee├źn te bedenken. Is er een punt van feedback? Laat dit ons weten.

"Uw wens is onze dienst, uw tevredenheid is onze tevredenheid"

We worden gemotiveerd en ge├źnthousiasmeerd door de wensen van onze klanten te vervullen. Slechts enkele stappen nodig om uw taxi te bestellen. Blijdschap van onze klant is ons blijdschap. We geloven in de uitspraak van de klant is de koning.

We proberen constant ons website te verbeteren, zodat deze steeds beter aansluit aan uw wensen. De afstand tussen de klant en Booktaxischiphol willen we zo klein mogelijk houden. Hoe dichterbij we bij de klant staan, hoe beter we onze klanten begrijpen om aan hun welsen te voldoen.

Met ruime ervaring in de taxibranche vormen wij een belangrijke schakel tussen de klant en de taxichauffeur. We geloven dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen door goed naar de wensen te luisteren. Dit doen wij op verschillende vlakken, zo hebben we de mogelijkheid om feedback te geven op ons website of tijdens de rit over de algehele tevredenheid te hebben.


Onze chauffeurs

De chauffeurs van Booktaxischiphol worden selectief gekozen. De uitgangspositie is dat een chauffeur miniminaal 3 jaar werkervaring heeft in de taximarkt. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de comunicatieve vaardigheden. Immers bestaat taxivervoer niet door alleen van A naar B te rijden, maar ook door omringende factoren.