24 UUR SERVICEGERICHT DAGELIJKSE BOEKINGEN

Schiphol Taxi Tussen Den Haag en Schiphol

Even geduld a.u.b.

Handige informatie

Gemiddelde afstand tussen Den Haag en Schiphol
Gemiddelde afstand tussen Den Haag en Schiphol is 40 km
De reistijd tussen Den Haag en Schiphol
De reistijd tussen Den Haag en Schiphol is gemiddeld 35 minuten
Gemiddelde prijs tussen Den Haag en Schiphol
Gemiddelde prijs tussen Den Haag en Schiphol is 65 euro

Boek uw Schiphol Taxi tussen Den Haag en Schiphol Airport

Op Booktaxischiphol.nl kunt u vanaf elke plaats in Nederland een taxi boeken van en naar Schiphol. Tussen Schiphol en Den Haag is de reistijd gemiddeld 35 minuten. Bij ons hoeft u niet wachten, want u wordt altijd op tijd opgehaald om uw reis te beginnen. Voor meeste mensen is het heel gebruikelijk om de taxi te nemen naar de luchthaven. Ons klanten willen vaak niet nog eerst met het openbaar vervoer naar een treinstation om daar vervolgens de trein te nemen naar de luchthaven. Bij ons bent u zeker van een goede prijs, leuke voertuig en een gezellige chauffeur.

Wat kost een taxi tussen Den Haag en Schiphol?

Booktaxischiphol biedt hoge kortingen aan voor mensen die van en naar Schiphol vervoerd willen worden. Volgens de Rijksoverheid is het maximumtarief van taxi’s per kilometer € 2,40 voor een sedan en voor een taxibus € 3,02. Daarnaast komt er bij een reguliere taxi een starttarief bij van € 3,26 voor een sedan en € 6,63 voor een taxibus. Zoals u ziet zijn de prijzen van reguliere taxi’s erg hoog en is het een verrassing als u ziet welke prijs ons boekingssysteem voor u berekend.

De prijzen van Booktaxischiphol.nl zijn compleet afhankelijk van de afstand en duur van uw reis. In de meeste gevallen wordt er een korting van minstens 40% berekend.

Onze reviews

"Booking a taxi is easy and fast. Has already used the service several times and will certainly continue to use this."
"I have chosen many times for Booktaxischiphol.nl and I'm satisfied about the service."
"I regularly book a taxi when I have to go to Schiphol. I am very pleased with this taxi company."

Meest gestelde vragen

De oprichter van Booktaxischiphol is sinds 2000 actief in de omgeving Amsterdam en Schiphol Airport. Omdat we meer dan 18 jaar ervaring op dit gebied hebben, kunnen we onze klanten helpen om van en naar Schiphol Airport te reizen.

Booktaxischiphol.nl is in heel Nederland actief om mensen van en naar Schiphol te vervoeren.

Als u huisdieren wilt meenemen, moet u ons dat laten weten.

Er zijn diverse contactmogelijkheden beschikbaar om Booktaxischiphol te bereiken. U kunt ons een bericht sturen op Whatsapp naar 0031 6 14 97 96 04, een e-mail sturen naar info@booktaxischiphol.nl of bellen naar 00 31 6 14 97 96 04.